first ladyk

2020.02.07. 12:16

Viola Davis alakítja Michelle Obamát

A színésznő producerként is jegyzi majd a szériát.

US actress Viola Davis poses as she arrives to attend the 14th Rome Film Festival (Festa del Cinema di Roma) on October 26, 2019 at the Auditorium Parco della Musica in Rome. (Photo by Andreas SOLARO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Viola Davis játssza Michelle Obamát egy új tévésorozatban, amely az amerikai first ladykről szól – írja a a deadline.hu hollywoodi hírportál alapján a Híradó.

A Showtime megrendelésére készülő szériát Aaron Cooley írta. A történet a Fehér Ház keleti szárnyában játszódik, ahol a kulisszák mögött a karizmatikus és dinamikus elnökfeleségek számos fontos döntésben segítettek férjeiknek.

A sorozat a first ladyk magánéletét és politikai ambícióit is bemutatja. Az első évadban Eleanor Roosevelt, Betty Ford és Michelle Obama lesz a központban.

Viola Davis nemcsak színésznőként forgat a sorozatban, hanem az executive produceri feladatokban is részt vesz. Davis Emmy-, Golden Globe- és SAG-díjat is kapott a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című, hat évadon át futó sorozat főszerepéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!