ennyi volt?

2020.03.04. 06:39

George és Amal Clooney már a válást fontolgatja

Egy bennfentes szerint a pár már hónapok óta külön él.

Amal Clooney, George Clooney during the Red Carpet of the Sky Catch-22 TV series preview, in Rome, Italy, on May 13, 2019. (Photo by Mauro Fagiani/NurPhoto)

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Mauro Fagiani

Egyelőre a felek maguk nem nyilatkoztak és nyilvános eseményen sem mutatkoztak együtt, ami megcáfolhatná a friss híreket, így több magazin is hitelt adott a Woman’s Day portál exkluzív cikkének, mely szerint George és Amal Clooney kapcsolata zátonyra futott – írja a hirado.hu.

A pár a lapnak nyilatkozó bennfentes szerint már 120 napja nem látta egymást, és úgy jellemezte őket, mint két ellentétes irányba sodródó hajó.

„Amal a munkájára koncentrál, nagyon elfoglalt, hiszen vendégelőadó a Columbia Egyetemen. Mindeközben George a barátaival tölti a szabadidejét, míg ikreiket a dadusra hagyja. Egyikük sem tűnik boldognak ebben a kapcsolatban”

– szól a neve elhallgatását kérő ismerős beszámolója, melyet azért érdemes fenntartásokkal kezelni.

Sok feszültségnek adot alapot, hogy George imád a comói házukban tartózkodni, ott azonban folyton partikat ad a híres ismerőseinek, ami Amal számára már nagyon megerőltető, ott sosem tud kellően a munkájára összpontosítani, ezért is tölt mostanában sok időt külön a pár. Amal Angliában, George Olaszországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!