Legendás sorozat

2020.03.16. 15:58

Leforgatták a Maffiózók előzményfilmjét

Apja szerepét játssza James Gandolfini fia.

Forrás: Shutterstock

Előzményfilmet készített az HBO a Maffiózók című legendás sorozathoz

írja a Bors.

Az 1999 és 2007 között futó széria feltámasztásáról már évek óta beszéltek, de a főszereplő Tony Sopranót alakító James Gandolfini 2013-as váratlan halála után hosszú időre jegelték az ötletet. Az HBO végül úgy döntött 2018-ban, hogy a maffiacsalád életének előzménytörténetét dolgozzák fel nagyjátékfilmben.

A forgatás 2019 áprilisában kezdődött az eredeti szereplőgárda nélkül, lévén, a hatvanas években játszódó történet idején 30-40 évvel fiatalabbak voltak a szereplők.

Sokáig gondolkodtak azon, ki alakíthatná a fiatal Sopranót, mire a producerek a néhai Gandolfini fiát, Michael Gandolfinit kérték fel, hogy keltse életre édesapja legendás karakterét.

A forgatás alatt többször érezte szívroham következtében elhunyt édesapja jelenlétét a színész, aki hónapokig azon dolgozott, hogy minél hitelesebb legyen a fiatal Tony szerepében.

A film történetéről keveset tudni, de már az utómunkálatok alatt van, és idén szeptemberben tervezik bemutatni, ám az még nem dőlt el, lesz-e mozis forgalmazása, vagy csak az HBO csatornáin látható majd.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!