öröm

2020.04.23. 10:48

Apa lett a Dawson és a haverok sármőre

Kislánya született Joshua Jacksonnak és Jodie Turner-Smithnek.

(FILE) Joshua Jackson and Wife Jodie Turner-Smith Welcome a Daughter. HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 14: Actor Joshua Jackson and girlfriend/actress Jodie Turner-Smith arrive at the AFI FEST 2019 - Opening Night Gala - Premiere Of Universal Pictures' 'Queen And Slim' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on November 14, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Joshua Jackson, akit a Dawson és a haverok Pacey Wittereként ismert meg a világ, és később a Rejtély című sorozata is nagy siker lett, élete legfontosabb szerepét is magára öltheti. A színész apa lett – írja a Híradó.

A napokban született kislánya a Harper’s Bazaar információi szerint tökéletesen egészséges. A piciről egyelőre nem mutatott fotót a pár, és a nevét sem jelentették be, de ez nem is meglepő, hiszen különösen óvják magánéletüket.

Joshua és a színésznő Jodie Turner-Smith 2018 ősze óta alkot egy párt, sőt, szerelmüket múlt decemberben egy esküvővel is megpecsételték, melyről csak később nyilatkoztak a sajtónak.

Az újdonsült apuka 10 évig Diane Kruger párja volt, 2018 januárjában váltak külön az útjaik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!