meglepetés

2020.05.04. 06:58

Chris Evans összecsődíti a Bosszúállókat az online térben

A rajongók pedig részt vehetnek a konferencia-beszélgetésben, sőt akár társasjátékozhatnak is velük.

(L-R) Actors Robert Downey Jr, Anthony Mackie and Chris Evans attend the Disney Premiere of "Captain America: Civil War " at El Capitan Theater, in Hollywood, California, on April 12, 2016. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: VALERIE MACON

Amerika kapitány, azaz Chris Evans elfogadta Chris Pratt “All In” elnevezésű kihívását, és egy olyan grandiózus ötlete támadt, hogy összecsődíti a Bosszúállók csapatát, akik ugyebár A-listás hollywoodi sztárok – írja a hirado.hu.

A lista impozáns: Robert Downey Jr (Vasember), Scarlett Johansson (Fekete özvegy), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Sólyomszem) és Mark Ruffalo (Hulk) egy időben lesz jelen azon a videókonferencián, melyre egy 10 dolláros tombolával esély nyílik a rajongóknak bejutni.

Aki bejut, nemcsak beszélgethet a nagyágyúkkal, hanem társasozhatnak is velük. Evans továbbá kihívta hasonló All In-játék lebonyolítására Sebastian Stant (Amerika kapitányból Bucky), Sam Wilsont (Falcon) és Billy Portert is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!