jövőre látható

2020.05.22. 19:10

Dokumentumfilm-sorozat készül a hatszoros Super Bowl-győztes irányítóról

A kilencrészes film a rekorder Tom Brady kilenc Super Bowl-szereplését mutatja majd be.

(FILES) In this file photo taken on January 4, 2020 Tom Brady #12 of the New England Patriots warms up on the sideline during the the AFC Wild Card Playoff game against the Tennessee Titans at Gillette Stadium in Foxborough, Massachusetts. - Tom Brady's first game with the Tampa Bay Buccaneers will be September 13 in New Orleans as the NFL released its much-anticipated schedule, indicating it plans to start the season on time despite the coronavirus pandemic. (Photo by Maddie Meyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Forrás: AFP/GETTY IMAGES

Fotó: Maddie Meyer

Az ESPN amerikai sportcsatorna a hatszoros Super Bowl-győztes irányítóról, Tom Bradyről készít kilencrészes dokumentumfilm-sorozatot.

A társaság, valamint az irányító közös bejelentése szerint a széria 2021-ben kerül majd adásba, és a játékos kilenc Super Bowl-szereplését mutatja majd be. A sorozat címe „Az ember a stadionban: Tom Brady” lesz, ami Theodore Roosevelt egykori amerikai elnök egyik beszédére utal, amely a legendás irányító egyetemi évei alatt a konditerem falára volt festve.

„Ez egy folyamatos emlékeztető számomra, hogy ne figyeljek a hangokra, szegjem fel az állam és küzdjem magam keresztül mindenen, ami az utamba áll” – írta a bejelentés kapcsán közösségi oldalán Brady.

A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő játékos hat Super Bowl-győzelmével rekorder, ám az előző idényt követően, 20 szezon után elhagyta eddigi sikerei helyszínét, és a New England Patriots helyett a Tampa Bay Buccanneers színeiben játszik a szeptemberben rajtoló bajnoki évadban.

Az ESPN-en múlt hévégén fejeződött be az Utolsó tánc című, Michael Jordan és a Chicago Bulls utolsó közös bajnoki címét bemutató sorozat, amely nézettségi rekordokat döntött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!