fő a biztonság!

2020.06.06. 07:34

Harryék naponta egy autó árát költik testőrre

Mégsem Angelina Jolie testőrét bérelték fel, inkább a legdrágábbal állapodtak meg.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, (L) and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London on March 09, 2020. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tolga Akmen

A napokban Károly herceg beleegyezett, hogy határozatlan ideig ő állja a sussexi hercegi család védelmének költségeit. Harry és Meghan pedig a támogatás tudatában azonnal meg is állapodott egy védelmi céggel, méghozzá a legdrágábbal – írja a Ripost.

A Los Angeles-i GDBA ügyfelei között megtalálható a világ leggazdagabb embere, Jeff Bezos, Tom Hanks, illetve Meghan barátnője, Oprah Winfrey is.

A cég vezetője Amerika legismertebb testőre, Gavin de Becker, akinek egyetlen sötét folt van az önéletrajzában: Ronald Reagan biztonsági főnöke is ő volt, amikor az elnök ellen merényletet követtek el.

Bár nem Becker hibája volt a gyilkossági kísérlet, az eset miatt tökéletesre fejlesztette a módszert, amivel az ügyfeleket óvják az emberei.

Mindennek el is kéri az árát, hiszen napi 2,7 millió forintnak megfelelő dollárba kerül a szolgáltatás. Ennyi pénzért naponta vehetne a hercegi pár elég jó állapotban lévő használt autót. Azt nem tudni, hogy folyamatosan a luxustestőrök vigyáznak-e majd Harryre, Meghanra és Archie-ra, vagy csak akkor, ha kimozdulnak otthonról. A Tyler Perry filmes mogultól bérelt villához ugyanis járnak biztonsági őrök is, akik napi 24 órában járőröznek a birtokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!