Üzenet

2020.07.22. 16:30

Három hét alatt sem tudta legyőzni a koronavírust a Pitch Perfect színésznője

A színésznő állítja, egy alkalommal nem viselt maszkot, és el is kapta a betegséget.

US actress Anna Camp arrives for the 13th annual PaleyFest Fall TV Previews presenting NBCs "Perfect Harmony" at the Paley Center for Media in Beverly Hills, California, on September 05, 2019. (Photo by LISA OCONNOR / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Instagram oldalán beszélt koronavírus-fertőzéséről a 37 éves Anna Camp, akit hazánkban legtöbben a Pitch Perfect című filmekből ismerhetnek – írja a Híradó.

Történetében elkeseredve kéri az embereket, hogy viseljenek maszkot, majd hozzáteszi, hogy néhány hete pozitív lett a koronavírus-tesztje.

„Három héten át extrém beteg voltam és még mindig vannak hosszan elnyúló tüneteim. Hihetetlenül óvatos voltam. Mindig maszkot viseltem. Fertőtlenítettem a kezem. Akkor, amikor a világ elkezdett újra nyitni, lemondtam a maszkról. Egyetlen alkalom volt, és el is kaptam.”

Anna arra is felhívta mindenki figyelmét, hogy ez a betegség kicsit sem hasonlít az influenzára. Mint mondta, teljesen elvesztette a szaglását és az ízérzékelését, és a mai napig is csak 30%-ban tértek vissza.

„Én szerencsés vagyok. Nem haltam meg. Viseljetek maszkot! Bárkivel és bármikor megtörténhet!” – idézi a színésznő szavait a Just Jared.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!