repül az idő

2020.07.22. 10:16

Hétéves lett György herceg

A brit királyi család két új képet is megosztott a már iskolás fiúról a közösségi oldalakon.

A handout photograph released by Kensington Palace in London on July 21, 2020, taken by Britains Catherine, Duchess of Cambridge in July 2020, shows Britains Prince George of Cambridge, released to mark the Princes seventh birthday on July 22. (Photo by THE DUCHESS OF CAMBRIDGE / KENSINGTON PALACE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS NO MERCHANDISING NO SOUVENIRS - RESTRICTED TO SUBSCRIPTION USE - NO SALES - NO DIGITAL MANIPULATION OF IMAGE - NO USE AFTER 31 DECEMBER, 2020 - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS. /

Forrás: KENSINGTON PALACE / AFP

Fotó: THE DUCHESS OF CAMBRIDGE

György herceg ma, július 22-én lett hétéves, és ebből az alkalomból a brit királyi család két új képet is megosztott a már iskolás fiúról a közösségi oldalakon – írja a Bors. A születésnapi fotók már hagyománynak számítanak Vilmos és Harry herceg gyermekeinél, ahogy az is, hogy Györgyöt, Saroltát és Lajost az édesanyjuk, Katalin hercegné fotózza, így természetesen a mostani képek is az ő keze munkáját dicsérik.

Vilmos és Katalin két kisebbik gyereke, Sarolta és Lajos a karantén alatt volt kénytelen ünnepelni a születésnapját, György hercegé azonban már a brit szigorítások feloldása idejére esik.

György herceg 2013. július 22-én született Londonban, Vilmos és Katalin első gyerekeként. Károly és Vilmos után ő a harmadik a trónöröklési sorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!