pech

2020.07.22. 21:54

Megkeseríti az ápolónő életét, hogy hasonlít Taylor Swiftre

Ha csinosabban öltözik fel, megrohamozzák az énekesnő rajongói.

US singer Taylor Swift arrives for Universal Pictures world premiere of "Cats" at Alice Tully Hall on December 16, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Nem csak a sztárokat viseli meg a hírnév árnyoldala, de a hasonmásaikat is – erről számolt be egy TikTok videóban egy amerikai ápolónő, Ashley, aki már megbánta, hogy abba a városba költözött férjével és gyermekével, ahol Taylor Swiftnek is van háza – írja a hirado.hu.

Ashley magas, karcsú, szőke bubi frizurát hord frufruval, és szereti a piros rúzst. Ha pedig feltesz egy napszemüveget, szakasztott Taylor Swift. Ez azonban korántsem olyan klassz dolog, mint hinnénk, tekintve, hogy csinosabb ruhában, kisminkelve nem tud úgy kilépni az otthonából, hogy ne rohamozzák meg az énekesnő rajongói -írja cikkében a Stylecaster.

Az ápolónő egy vicces videóban foglalta össze, hogy se vásárolni, se a piacra, se vacsorázni nem tud úgy elmenni a párjával, hogy ne kérnének tőle legalább egy autogramot, így aztán legtöbbször kapucnis pulcsiban bujkál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!