trendi

2020.07.11. 18:07

Nanushkában ünnepelte a Függetlenség Napját Ivanka Trump (fotó)

Donald Trump amerikai elnök lánya a magyar világmárka western-ihletésű ,„Parx” fantázianevű midiruháját választotta a július 4-i ünnepi hétvégére, amit megörökített a személyes Instagram oldalára feltöltött több családi fotón is.

06 June 2020, Paris (75), FRANCE. Screenshot of Senior Advisor Ivanka Trump, Donald Trump daughter, giving a speech at the White House. 06 juin 2020, Paris (75), FRANCE. Capture d ecran de la conseillere principale Ivanka Trump, fille de Donald Trump, lors d un discours a la Maison Blanche.

Forrás: AFP

Fotó: Xosé Bouzas

A Függetlenség Napja, vagy egyszerűen csak „július negyedike” az Amerikai Egyesült Államok egyik, ha nem legnagyobb szövetségi ünnepe. Az amerikaiak ezen a napon ünneplik függetlenségi nyilatkozatuk 1776-os kihirdetését – emlékeztet az Origo.

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Nanushka, a magyar divatmárka meghódította a világsztárok szívét, hiszen olyan hírességek választották már Sándor Szandra ruháit, mint például Jennifer Lawrence, Kendall Jenner, Dua Lipa, Katy Perry, vagy a gyönyörű Hailey Bieber.

A film-, és zeneipar ismert arcai mellett a nemzetközi divatipar ikonikus képviselői is felfigyeltek a hazai divatmárkára, így az elmúlt időszakban például Kim Kardashian West, az olasz divatdiktátor Chiara Ferragni és a szupermodell Bella Hadid is Nanushka ruhába bújt.

Borítókép: Ivanka Trump

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!