a rajongók boldogok

2020.07.25. 17:00

Úgy tűnik, Robert Pattinson végre megtalálta az ő Belláját

Suki Waterhouse-szal való kapcsolata nem is lehetne komolyabb.

British actor Robert Pattinson poses on the Red Carpet before the screening of his film "High life" during the 66th San Sebastian Film Festival, in the northern Spanish Basque city of San Sebastian on September 27, 2018. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ANDER GILLENEA

Habár Kristen Stewarttal nem alakultak jól a dolgok, Robert Pattinson nem adta fel, hogy a való életben is megtalálja az ő Belláját. Aki nem értené, kit emlegetünk ilyen serényen, az biztosan nem látta az Alkonyat-filmeket, melyben Rob Edward Cullent, Kristen pedig Bella Swant alakította – írja a hirado.hu.

Mondjuk ki, az borítékolható, hogy Stewart és Pattinson sosem kezdi újra, azonban most van valaki, aki mellett hasonlóan sok rajongó kampányol, mint anno Kristenért. Ő nem más, mint Suki Waterhouse, akivel közel két éve alkot egy párt Pattinson.

A People-nak nyilatkozó barátok szerint a pár még közelebb került egymáshoz a karantén alatt, melyet együtt töltöttek Londonban. Lánykérésről még nem esett szó, de senki nem lepődne meg, ha Suki lenne Rob újabb választása.

A színész azonban érthetően nem kapkodja el a dolgokat azok után, hogy Kristennel egy életre tervezett, és FKA Twigs énekesnővel is kudarcba fulladt eljegyzése.

Egy biztos, Suki a rajongók szerint Twigsnél és Stewartnál is jobban illik a sármőrhöz, így ők áldásukat adják rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!