nincs megállás

2020.08.26. 07:00

Kiderült, mivel töltötte a szabadidejét Budapesten a Dűne sztárja

Végre ismét emelgethette a súlyokat Josh Brolin.

US actor Josh Brolin attends the New York special screening of Columbia Pictures "Sicario: Day of the Soldado" at Meredith Inc on June 18, 2018 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Az elmúlt hetekben Denis Villeneuve rendező és a Dűne sztárjai, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Oscar Isaac és Josh Brolin is Magyarországon tartózkodott, hogy leforgassanak néhány plusz jelenetet a mozihoz – írja a hirado.hu.

A filmet tavaly a stáb az Origó Filmstúdióban készítette, de vettek fel jeleneteket Norvégiában és Jordániában is. A rendező a koronavírus-járvány miatt még tavasszal leállt a munkálatokkal, melyet a napokban sikerült hazánkban végleg befejezni.

És hogy mivel töltötték a hollywoodi sztárok a fővárosban szabadidejüket? Mindenkiről nem tudunk nyilatkozni, Josh Brolin, aki egyébként is nagy szerelmese a városnak, azonban eljutott néhányszor kondizni. Ez nagy szó volt számára, mivel Amerikában még mindig tombol a járvány, így a termek zárva tartanak.

Instagramján a színész meg is köszönte a terem csapatának a lehetőséget, ami egyébként Arnold Schwarzenegger kedvenc helye is Budapesten, de emelgette itt már a súlyokat korábban Henry Cavill is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!