a karantén alatt írta

2020.09.01. 14:00

Kislányának dedikálta saját mesekönyvét Channing Tatum

Gyerekeknek szóló képeskönyvet írt Channing Tatum. A hollywoodi filmsztár jövő tavasszal megjelenő könyvét hétéves kislányának dedikálta – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Channing Tatum at the Logan Lucky UK film premiere at the Vue West End, Leicester Square, London on 21st August 2017 Photo by Keith Mayhew

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Keith Mayhew

A színész hétfőn Instagramján jelentette be, hogy május 4-én jelenik meg első, The One and Only Sparkella című képeskönyve. Méghozzá nem is akármilyen szerelésben:

Mint írta,

a karantén alatt sok időt töltött hétéves kislányával és a bezártság alatt felfedezte, hogy benne is él egy gyermek. Erről a gyermekről írt könyvet a lányának.

A könyv főhőse Ella, akit első iskolai napján kicsúfolnak, mert szereti a csillogó dolgokat. Ella papája arra biztatja a kislányt, hogy ne törődjön azzal, amit mások szólnak, vállalja önmagát, hordja a diszkós cipőit, a csillogós hátizsákját és szalagjait.

A színész kislányának, Everlynek dedikálta a könyvet, akinek édesanyja volt felesége, Jenna Dewan színésznő. A könyvet Kim Barnes illusztrálta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!