messze esett a fájától

2020.09.09. 11:40

Letartóztatták John Malkovich fiát

Egy erőszakba fulladó tüntetésen vett részt Portlandben.

ISTANBUL, TURKEY - MARCH 12: US film director, producer and actor John Malkovich makes a speech during a press conference prior to his show titled “The Music Critic Show,” in Istanbul, Turkey on March 12, 2020. The event will kick off March 13 in Istanbul at Lutfi Kirdar Convention and Exhibition Centre. Ahmet Bolat / Anadolu Agency

Forrás: Anadolu Agency/AFP

Fotó: Ahmet Bolat

A 28 éves Loewy Malkovich-ot, egy elharapódzott Black Lives Matter tüntetésen tartóztatták le az oregoni Portland városában – adta hírül a hirado.hu.

A 300 fős illegális megmozdulás résztvevői közül 27 személy került őrizetbe, garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak vádjával – írja a New York Post.

A tüntetés a rendőrség épülete előtt vált agresszívvá, amikor a többségében fiatalok alkotta csoport kövekkel és üvegekkel dobálta a tisztviselőket, miközben az épület felgyújtásával fenyegetőztek. Végül könnygáz bevetésével sikerült eloszlatni a Molotov-koktélt dobáló tömeget.

Az informatikai fejlesztőként dolgozó ifjabb Malkovich elleni vádemelésről még nincs információ, azonban ő és társai szövetségi bűncselekmény elkövetése miatt tehetőek felelőssé.

Borítókép: John Malkovich színész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!