végre megnyugodhat

2020.09.19. 14:00

Taylor Swift két és fél évre börtönbe juttatta zaklatóját

A férfi halálos fenyegetéseket küldözgetett az énekesnő kiadójának.

US singer and actress Taylor Swift arrives for the 77th annual Golden Globe Awards on January 5, 2020, at The Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Taylor Swift zaklatója börtönbe megy – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a hirado.hu. A nashwille-i szövetségi bíró döntése értelmében 30 hónapnyi letöltendő börtönbüntetést kapott a texasi Eric Swarbrick, aki szabadulása után további három évig ellenőrzés alatt lesz.

Swarbricket bűnösnek találták zaklatás vádjában, miután temérdek fenyegető e-mailt küldözgetett az énekesnő kiadójának, a Big Machine Recordsnak. A közel 40 levél és e-mail tartalma különösen agresszív és szexuális tartalmú volt, ezért történt feljelentés az ügyben.

A férfi egyszer személyesen vitte el levelét a kiadóhoz, ahol letartóztatták és ahol közben azt ordítozta, hogy meg fogja erőszakolni Taylort, majd megöli őt és saját magát is a kiadó vezetője, Scott Borchetta előtt.

Az énekesnőnek nem először van dolga zaklatóval, két évvel ezelőtt bizonyos Mohammed Jaffar került fél évre rács mögé lopás és kukkolás miatt.

Borítókép: Taylor Swift énekesnő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!