Ország-világ

2020.10.21. 13:30

Agancsával fegyverezte le a vadászt a szarvas, aztán elfutott a puskával

A bácskertesi vadásztársaság arra kéri az állampolgárokat, ha fegyvert találnak a környéken, vigyék el az egyesülethez, mert egy vadásztársuk puskáját elvitte egy szarvas.

Forrás: Shutterstock

A szemtanúk elmondása szerint egy vadászcsoport egyik tagja váratlanul egy hatalmas, 300 kilós szarvassal találta szemben magát.

A 38 éves férfi, hogy megvédje magát, a puskáját keresztbe tette maga előtt, aminek a szíja belecsavarodott az állat agancsába.

Az elsőre hihetetlennek tűnő eset múlt vasárnap történt a bácskertesi mezőkön – az esetet a delhir.hu oldalán vette észre, a Bors.

A szorult helyzetből végül a vadász és a szarvas is jól jött ki, hiszen azt mindketten sérülések nélkül megúszták. A férfi ugyanakkor elveszítette a sörétes vadászpuskáját, amit a szarvas elvitt magával. A helyi vadásztársaság arra kéri az állampolgárokat, ha fegyvert találnak a környéken, vigyék el az egyesülethez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!