Örök emlék

2020.10.25. 09:05

Apukátok odafentről biztosan figyel titeket – Szívszorító sorokkal köszöntötte fel 10 éves ikerfiait Céline Dion

Céline Dion gyerekeit ritkán látni. A 10. születésnapjukon most kivételt tett a világsztár. Megható sorokkal köszöntötte a fiúkat.

Singer Celine Dion attends the world premiere of Disney's Beauty and the Beast at El Capitan Theatre in Hollywood, California on March 2, 2017. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Megható bejegyzésben kívánt boldog születésnapot tízéves ikerfiainak Céline Dion. Az 52 éves énekesnő, aki 2016-ban veszítette el férjét, René Angélilt, egy csokorra való képet is megosztott az Instagramon a ritkán látott Nelsonról és Eddy-ről.

Nelson és Eddy, immár tíz éve hoztok nap mint nap rengeteg örömöt, szeretetet és nevetést az életünkbe. Én, a nagytesótok és az apukátok, aki odafentről biztosan figyel titeket, mind nagyon büszkék vagyunk rátok.

 

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Céline Dion (@celinedion) által megosztott bejegyzés,

 

Boldog születésnapot, szépséges kisfiaim! Annyira szeretünk titeket… – írta a fotók mellé Dion.

A fiúk édesapja, René Angélil zenei producer 2016-ban hunyt el gégerákban. Nelson és Eddy előtt egy fiuk született, René-Charles most 19 éves.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!