kukkoló

2020.10.26. 07:15

Phil Collins egy igazi perverz? Rejtett kamerákkal leskelődött

A bíróságra került a legendás zenész és harmadik felesége vitája, és a nő elképesztő dolgokat állít.

21 JULY 2011 - LONDON - UK PHIL COLLINS CELEBS AT THE GLENFIDDICH MOJO HONOURS LIST 2011 AWARDS CEREMONY AT THE BREWERY IN LONDON! BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM *GERMAN CLIENTS, PLEASE CALL TO AGREE FEE PRIOR TO PUBLICATION* *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 020 7377 2770 & +1 310 562 7073*

Forrás: Ripost

Fotó: XPOSUREPHOTOS.COM

Hetek óta tart Phil Collins és Orianne Cevey sárdobálása, ami most a bíróságon zajlik tovább – írja a Ripost.

A nő azzal vádolja a legendás zenészt, hogy rejtett kamerákat helyezett el az otthona fürdőszobáiban és a gardróbban. Azokon a helyeken, ahol meztelenül van az ember.

Orianne azt nem tudja, hogy a volt férje perverz, és csak intim helyzetben akarta látni, vagy fel akarta használni a meztelen felvételeket ellene.

Fotó: Ripost

Phil azonban cáfolja a történetet, szerinte a harmadik exfelesége a biztonsági kamerákat szereltette le, ami nem a megfigyelésére, hanem a ház védelmére szolgáltak. Collins ezt rongálásnak tartja, és miután a kérdéses villa az övé, amit kedvességből adott kölcsön Orianne-nak az elmúlt években, már nem akarja, hogy a nő ott lakjon. Ugyanis Orianne teljes titokban hozzáment egy másik férfihoz, miközben azt hitte, vele alkot egy párt. Hát, nem egyszerű az élet...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!