egy valódi műnő

2020.11.30. 07:55

Dögös-bögyös Barbie babává műttette magát, eddig hétmillióba került...

Már így is úgy néz ki, mint egy játék baba, de nem tud leállni.

Forrás: Shutterstock

Két mellműtéten, ajakfeltöltésen és több botoxkezelésen van eddig túl egy brit édesanya, aki már most úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba. Ennek ellenére a 26 éves Charlie Phillips még mindig nem elégedett a külsejével, és tervezi, hogy újra kés alá fekszik – írja a Bors.

A fiatal nőnek tinédzser korában súlyos gerincferdülése volt, ezért 14 órás korrekciós műtéten esett át, ami nagyon megviselte – írja a The Sun.

A műtétek után drámaian lefogyott és nem érezte jól magát a bőrében. Ekkor jött neki az ötlet, hogy szépészeti beavatkozásokkal és plasztikai műtétekkel Barbie babává változtatja magát, hogy újra szeresse a testét.

Charlie férje, Ross mindent megtesz, hogy gyermeke édesanyja boldog legyen. A nő eddigi műtétjeit is ő fizette, ezek költségei körülbelül 17 ezer fontra, vagyis csaknem 7 millió forintra rúgnak.

„Imádja, ahogy kinézek, az összes kezelésemet, a fodrászomat, a beavatkozásaimat ő fizeti. A műtétjeimet is örömmel állta a férjem.”

Hozzátette, legközelebb az orrát szeretné megműttetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!