Ország-világ

2020.11.06. 21:00

Egy héten belül egy család három tagja is belehalt a koronavírusba

Öt nap leforgása alatt egy apa és két fia halt bele a koronavírus szövődményeibe.

Budapest, 2020. június 4. Krasznai Erika ápoló védőfelszerelésben egy beteg pulzusát méri a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. június 4-én. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Egy walesi család három rokonát is gyászolja, akik öt napon belül mind a koronavírus következtében hunytak el. A 74 éves Gladys Lewis múlt csütörtökön halt meg egy dél-walesi kórházban. Másnap 44 éves fia, Dean is feladta a harcot a vírus ellen treorchyi otthonában. Végül Dean két évvel fiatalabb öccse, Darren is belehalt a fertőzés szövődményeibe.

 

 

A két férfi húgának, Debbie-nek most nemcsak a gyásszal kell megküzdenie, de a temetések költségét is fedeznie kell. A család barátja, Alison Higgins úgy próbál segíteni, hogy online adománygyűjtést szervezett nekik. Az online gyűjtés sikeresnek bizonyult: a jótékony ismeretlenek négy nap alatt több mint ötezer fontot, azaz csaknem kétmillió forintot ajánlottak fel a családnak – írta a Daily Mail.

A borítókép illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!