bárki utána tudja csinálni

2020.11.13. 18:25

Így érte el az álomalakot a 43 éves nő: csak 4 dolgot kell betartani

Belinda Norton évek óta küzdött azért, hogy tökéletes alakja lehessen. Sokat sanyargatta testét, míg végül rájött arra a három egyszerű dologra, ami végül sikerének kulcsa lett.

Forrás: life.hu

A 43 éves tanárnőnek férje „segített”, aki azt mondta, sosem lesz olyan csinos, mint amilyennek ő szeretné látni – írja a life.hu. Ez elég motivációt adott Belindának ahhoz, hogy összesen négy egyszerű módszer segítségével, egy év alatt bomba formába hozza magát.

Szerinte, ezt bárki utána tudja csinálni, és nem rejtegeti az álomalak receptjét sem!

1.Nincs nassolás és délután már semmi szénhidrát!

Ha nem figyel a táplálkozásra, sokkal lassabban és nehezebben lesz meg az eredmény. Ne változtasson egyszerre nagyot. Fokozatosan csökkentse a szénhidrátot a táplálkozásában úgy, hogy délután már csak zöldségeket, fehérjéket fogyasszon! Délelőtt is sok rostot, ha édesre vágyik, valami gyümölcsöt válasszon inkább. Vacsorára túró, sajtok, húsok és zöldségek, saláta, leves vagy főzelék formában. Az egyik hétvégi napon, cserében csalhat!

 

 

2. Minden nap kardiózz, de változatosan!

Séta, futás, bringa, a lényeg, hogy kardió legyen, és minden nap más, hogy ne legyen unalmas se önnek, se a szervezetének. Lehet teremben, vagy a szabadban, ahogy jobban szeretné és legalább 40 percet szánjon rá! Kezdetben a saját tempójában mozogjon, a lényeg, hogy élvezze a mozgást!

 

3. Arra végezz gyakorlatokat, amin változtatni szeretnél!

A lábával elégedetlen, nem elég lapos a hasa, vagy lehetne kerekebb a feneke? Akkor ne érje be azokkal a gyakorlatokkal, amik kicsit mindent megmozgatnak, válasszon olyanokat, amik specifikusan a láb, a fenék, vagy a has izmait dolgoztatják. Ne legyen kényelmes,mindig csak egy gyakorlattal csináljon többet, mint ami jólesik. Elég ha húsz percig intenzíven erre koncentrál. Így a napi egy óra mozgással megtette, amit lehet.

 

4. Ne vonja el semmi a figyelmed!

Belinda úgy véli, például az okostelefon nyomkodás túlzottan eltereli a figyelmedet az edzésről, ami miatt lazábban nem pontosan fogja elvégezni a mozgást. Azt tanácsolja ha edzeni megy, csak arra koncentráljon. Mindenkinek van egy órája naponta, hogy csak magára figyeljen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!