kegyetlen

2020.11.14. 12:00

„Nem szeretlek!” – Megalázta Dianát a nász előtt Károly

Rengeteg megdöbbentő információ került napvilágra a királyi családdal kapcsolatban nemrégiben.

Fotós: AFP

Bombaként robbant az ITV csütörtök este vetített dokumentumfilmje, ahol Diana hercegné többek között arról mesél, hogy mi történt a Károly herceggel kötött házassága előestéjén – írja a Bors.

Az új dokumentumfilm elővette a BBC 25 évvel ezelőtt készült nagy interjúját Diana hercegnővel, és ennek kapcsán megkérdezték Penny Thornton asztrológust, aki annak idején személyesen beszélgetett a megdöbbentő eseményről Dianával.

Az egyik legsokkolóbb dolog, amit Diana elárult nekem, az volt, amit Károly mondott neki az esküvőjük előtt, hogy igazából nem szereti őt. Károly meg akarta ezt osztani Dianával, akire ez pusztító erővel hatott. Ezen a ponton nem akart elmenni az esküvőjére

– emlékezett vissza Penny Thornton. Az 1995-ös interjúban Diana beszámol arról, hogy a Károllyal való házassága alatt mindkettőjüknek volt szeretője. Károly, korábbi barátnőjével, jelenlegi feleségével, Camilla Parker-Bowlesszal folytatott viszonyt a házasságuk alatt.

Hárman voltunk ebben a házasságban, és ez túl zsúfolt volt

– válaszolta Diana arra a kérdésre, hogy a válásukban Camilla szerepet játszott-e. A hercegnő mesélt James Hewitt egykori lovassági tiszttel folytatott viszonyáról is.

Igen, szerettem őt – mondta a férfiról, aki egyes híresztelések szerint Harry, Diana és Károly kisebbik fiának a biológiai apja.

Ünnepel a walesi herceg

Ma, november 14-én ünnepli a 72. születésnapját Károly herceg. A brit trónörököst a világjárvány miatt idén zárt ajtók mögött köszöntik fel. Két éve a 70. születésnapja emlékezetes volt. Hatalmas kerti partival és fotósokkal.

II. Erzsébet folytatja

A közelmúltban azt lehetett olvasni, hogy a királynő a 95. születésnapján lemond a trónról, és átadja a helyét fiának. Most úgy tűnik, a királynő nem szeretne lemondani rangjáról.

Nem hiszem, hogy ez bekövetkezik a közeljövőben – nyilatkozta egy bennfentes.

Borítókép: Diana és Károly esküvője 1981. július 29-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!