fájdalmas emlék

2020.12.05. 13:55

Diana hercegné elmesélte, hogyan kapta rajta Kamillát és Károlyt

Forrás: AFP / Bors

Károly herceg volt felesége egy dokumentumfilmben mesélt arról, hogy mi volt élete legmerészebb cselekedete – írja a Bors.

Nagyjából 10 éven keresztül voltam a királyi család tagja, de szerintem ez volt a legmerészebb húzásom

– meséli a hercegné a Diana, a saját szavaimmal című dokumentumfilmben a történetet, amikor az azóta Kamilla cornwalli hercegnévé avanzsáló Camilla testvérének a 40. születésnapja alkalmából rendezett eseményre mindenki meglepetésére követte férjét.

– Először nem találtam Károlyt és Camillát sem, így elindultam az emeletre, ahol édeshármasban találtam őket egy számomra ismeretlen férfival. Ott nevetgéltek, beszélgettek. Amikor odamentem hozzájuk, megkértem a férfiakat, hogy hagyjanak magunkra, mert szeretnék egy szót váltani Camillával. Úgy rohantak ki, mint a fejüket vesztett csirkék.

Kérdőre vontam Camillát, hogy mi van köztük a férjemmel. Meglepődtem a válaszán: „mindened megvan, a világ összes férfija szerelmes beléd. Van két gyönyörű gyereked. Mit akarsz még?” Erre csak annyit tudtam mondani, hogy a férjemet akarom.

– mesélte Diana, aki elmondása szerint a partiról hazafelé ordítva zokogott. Állítása szerint akkor tört ki belőle hét évnyi rossz házasság minden frusztrációja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!