Bulvár-celeb

2021.06.16. 10:04

Figyelem! Itt az első fotó, ami bizonyítja Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmét

Hetek óta tart a találgatás, és a pletykalapok lesik az alkalmat, mivel tudják egyértelműen bizonyítani, hogy újra együtt van a sztárpár.

US singer Jennifer Lopez performs onstage during the taping of the "Vax Live" fundraising concert at SoFi Stadium in Inglewood, California, on May 2, 2021. - The fundraising concert "Vax Live: The Concert To Reunite The World", put on by international advocacy organization Global Citizen, is pushing businesses to "donate dollars for doses," and for G7 governments to share excess vaccines. The concert will be pre-taped on May 2 in Los Angeles, and will stream on YouTube along with American television networks ABC and CBS on May 8. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

JLo pár nappal ezelőtt már egy nagyon aranyos jelét adta, hogy túl vannak a barátságon... Ben Affleck egyik kedvenc, kockás ingében ment egy forgatásra. Most viszont itt vannak az első félreérthetetlen képek, amelyekbe már belemagyarázni sem kell semmit, ez a néhány kocka önmagáért beszél...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!