Bulvár-celeb

2021.07.09. 20:40

Imád meztelenkedni a rút kiskacsából lett hatalmas mellű plasztikbaba

Céline Centino több millió forintot költött arra, hogy igazi plasztikbarbivá váljon, mindezt azért, hogy rátaláljon a szerelem.

Céline Centino hatalmas mellű modell biztos benne, hogy szépsége miatt nem közelednek felé a férfiak. Pedig azért feküdt több alkalommal is kés alá, hogy megszabaduljon rút kiskacsa külsejétől, mivel akkor amiatt nem állt szóba vele senki – írja a life.hu.

„Ha a barátaimmal vagyok, a férfiak szinte felfalnak a tekintetükkel. De amikor egy pajkos mosoly kíséretében a tudtukra adom, hogy nyitott vagyok az ismerkedésre, sajnos nem közelednek”

- magyarázza Céline, aki a közösségi oldalán közel félmilliós rajongótábort gyűjtött maga köré.

„Néha, amikor egy klubban vagyunk, az alkoholnak köszönhetőnek csevegnek velem, de általában annyira részegek, hogy nem zavarja őket a külsőm. Először mindig félénkek, de ha rájönnek, hogy kedves vagyok, kissé ellazulnak. Aranyosak, amikor zavarban vannak. A srácok mindig azt mondják, hogy erős az aurám, és amikor belépek egy szobába, akkor is megérzik a jelenlétem, ha nem látnak” – tette hozzá.

Annak a férfinak, aki el akarja rabolni a dögös modell szívét, nagyon komoly kritériumoknak kell megfelelnie.

„Magasnak kell lenniük, legalábbis nálam magasabbaknak, és szeretem, ha viccesek, ha megnevettetnek. A hajukkal vagy az arcukkal kapcsolatban nincs elvárásom, szerintem a személyiség sokkal fontosabb, mint a megjelenés”

- mondta mosolyogva a lány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!