Bulvár-celeb

2021.08.16. 19:05

Ez lett az évtized legnépszerűbb menyasszonyi ruhája

Meghan Markle nem egy közönségkedvenc Nagy-Britanniában, az esküvői ruhája azonban igen.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy álomszép csónaknyakú Givenchy ruhában mondta ki az életre szóló igent Meghan Markle, Harry herceg oldalán. A nagybetűs napnak már három éve, és jócskán érte kritika is az újdonsült arát amiatt, hogy a Clare Waight Keller nevével fémjelzett ruhacsoda túlságosan egyszerű egy hercegnőhöz. A Tatler magazin internetes felmérésről mégis az derült ki, hogy Nagy-Britanniában a hírességek esküvői ruhái közül erre keresnek rá legtöbbször a rajongók – írja a Metropol.

A sussexi hercegné ruhájára havonta 21 900 keresés érkezik, ezzel az övé lett az évtized legnépszerűbb menyasszonyi ruhája.

Amint azt a tervezője annak idején elmondta, egy időtlen darabot álmodott meg Meghan számára, ami tiszta szabásvonalai révén hű marad a márkához.

Ez az a híres, sőt leghíresebb ruha...
Fotó: AFP

A „Find Me A Gift” összesítése szerint a második helyen ugyancsak a brit királyi család egy tagja áll, Meghan sógornője, Katalin hercegné, aki 2011-ben egy csipkés Alexander McQueen ruhában lépett az oltár elé Vilmos herceg oldalán.

Ez a ruha is nagyon kedvelt a menyasszonyok körében
Fotó: AFP

A dobogó harmadik fokát Hailey Bieber foglalja el a 2018-as Virgil Abloh esküvői ruhájával – amire havonta 5800-an keresnek rá átlagosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!