Bulvár-celeb

2021.09.16. 07:35

Potyognak a könnyek! Ezt a videót mutatták meg Michael Schumacherről

Rajongók milliói vártak erre a napra. Már látható az a dokumentumfilm-sorozat, csak a Netflixen, amely bemutatja Michael Schumacher elmúlt néhány évének részleteit.

Formula-One driver Michael Schumacher and his wife Corinna poses for photographers as they arrive for the GQ gala 'Men of the Year' in Berlin on October 29, 2010. AFP PHOTO / BRITTA PEDERSEN GERMANY OUT (Photo by BRITTA PEDERSEN / DPA / AFP)

Fotó: AFP / DPA / Britta Pedersen

Egészen eddig szinte semmit sem lehetett tudni a Forma–1-es pilóta állapotáról. A család és a barátok csak nagyon ritkán adtak információt Schumacherről, aki 2013 végén súlyos síbalesetben koponyasérülést szenvedett – írja a Metropol.

Most azonban a legendás autóversenyzőről készült ténymoziban olyan képeket is megmutatnak, amelyek eddig még sosem láttak napvilágot.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A filmmel kapcsolatban korábban megszólalt az 52 éves versenyző neje is, aki elmondta: férje azóta is küzd, hogy meggyógyuljon.

„Mindennap megmutatja nekem, hogy milyen erős” – mondta a felesége.

„Biztos lehet benne mindenki, hogy a legjobb kezekben van, és mindent megteszünk, hogy emberileg segítsünk neki” – hangsúlyozta Michael felesége.

 

Címkék#Schumacher

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!