Bulvár-celeb

2021.11.06. 06:25

Kirk Douglas megerőszakolta az akkor tizenéves Natalie Woodot a színésznő húga szerint

Hollywood hosszú éveken át legsötétebb pletykájára derült fény Natalie Wood húgának jövő héten megjelenő emlékirataiban, amelyben Lara Wood felfedi, hogy Kirk Douglas volt az a filmsztár, aki megerőszakolta tizenéves nővérét egy Los Angeles-i szállodában.

Quinze jours ailleurs Two weeks in another town 1962 Real Vincente Minnelli Kirk Douglas. Collection Christophel © MGM (Photo by MGM / Collection ChristopheL via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Collection ChristopheL via AFP

„Emlékszem, hogy Natalie különösen szép volt, amikor anya azon az estén kitette őt a Chateau Marmont bejáratánál” – írja Lara Wood a Little Sister című memoárjában. A találkozót Kirk Douglas színésszel édesanyjuk, Maria Zaharenko szervezte meg, aki azt gondolta, hogy sok ajtó nyílhat meg színésznő lánya előtt a híres és sármos filmsztár támogatásával – írja az Origo.

Hosszú idő telt el, amíg Natalie visszatért az autóba és felkeltett engem, becsapva a kocsi ajtaját

- emlékezett az 1955 nyarán történt esetre Lana Wood.

Abban az évben ő és nővére Az üldözők című filmet forgatták. „Borzasztóan nézett ki, nagyon zilált volt és nagyon zaklatott, és ő és anya elkezdtek azonnal suttogni egymás között. Nem igazán hallottam őket, vagy vettem ki, hogy miről beszélnek. Szemmel láthatólag valami rossz történt a nővéremmel, de bármi is volt az, túl fiatal voltam, hogy elmondják nekem.” A történtekkor Lana Wood nyolcéves volt.

Lana Wood szerint Natalie egészen felnőtt korukig nem beszélt neki az esetről, majd amikor leírta, miként vitték be Douglas lakosztályába, azt mondta húgának: „és ő akkor bántott engem Lana”.

Édesanyja és Natalie egyetértettek abban, hogy nem hozzák nyilvánosságra az esetet, mert az tönkre tenné Natalie karrierjét. „Nyeld le” – ez volt az anya tanácsa a memoár szerint, amelynek nagy része inkább Natalie Wood 1981-es halálára összpontosít.

A HARAGBAN A VILÁGGAL ÉS A WEST SIDE STORY SZTÁRJA AZ ÓCEÁNBA FULLADT A KALIFORNIAI CATALINA SZIGETE MELLETT.

A jachton, amelyről tisztázatlan körülmények között éjjel a vízbe esett, ott volt férje, Robert Wagner és színész kollégája, Christopher Walken is. Halálát annak idején balesetként könyvelték el, ám az esetet a mai napig Hollywood legnagyobb rejtélyei között tartják számon. Néhány éve új szemtanúk kerültek elő és a fejlemények fényében a „gyanús haláleset ügyében érintett személynek” nevezte meg a rendőrség Robert Wagnert, ám vádat nem emeltek ellene. Lana Wood őt tartja felelősnek nővére haláláért.

KÖNYVÉBEN FELIDÉZI, HOGY MEGÍGÉRTE A NŐVÉRÉNEK, A KIRK DOUGLAS ÁLTALI ERŐSZAKOT NEM FOGJA NYILVÁNOSSÁGRA HOZNI, DE A PLETYKÁK ANNYIRA ELTERJEDTEK VOLTAK, HOGY AMIKOR DOUGLAS TAVALY 103 ÉVES KORÁBAN MEGHALT, NATALIE WOOD NEVE GYAKRAN FELMERÜLT VELE KAPCSOLATBAN A TWITTEREN.

Lana Wood szerint sok minden megváltozott a Natalie-vel folytatott beszélgetése óta, és most már elmondhatja az egész történetet.

MICHAEL DOUGLAS, KIRK DOUGLAS FIA ÜGYNÖKE ÁLTAL KIADOTT KÖZLEMÉNYÉBEN RÖVIDEN REAGÁLT: „MINDKETTEN NYUGODJANAK BÉKÉBEN.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!