Bulvár-celeb

2022.09.30. 17:42

Bizarr hálószobatitok derült ki Hamiltonról

Teljesítményének növelése érdekében még az alvásra is hatalmas hangsúlyt fektet a Forma–1-es sztárpilóta. Lewis Hamilton „okosággyal” tartja fitten magát.

Fotó: Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Hét világbajnoki címet nyert a Forma–1 mezőnyében Lewis Hamilton, ezzel Michael Schumacherrel együtt csúcstartók. Tavaly azonban nem jött össze a hőn áhított nyolcadik siker, idén pedig a legyengült Mercedes miatt még a futamgyőzelmre sem volt esélye. Pedig a sztár a magánéletében is mindent megtesz a sikerekért. A 37 éves brit nagyon elszántan küzd azért, hogy minél hamarabb visszatérjen a legjobbak közé. 

Olyannyira, hogy még az alvását is igyekszik a legmagasabb szintre emelni. 

A 103-szoros futamgyőztes egy közel egymillió forint értékű „okoságyban” pihen, amikor otthon tartózkodik. 

A bútorban a legmodernebb érzékelők figyelik a pulzusát, légzését, mozgását, és szabályozzák a testhőmérsékletét az alvás javítása érdekében. Ezen funkciók segítségével Hamilton könnyebben tud regenerálódni, valamint az erőnléte is javul a gyakorlatilag tökéletes alvással.

A hétszeres világbajnok idén 168 pontot szerzett, amivel a tabella hatodik helyén áll, ötször végzett a dobogón. Legközelebb október 2-án, Szingapúrban veheti újra célba a győzelmet - írja a The Sun alapján a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!