Hűha!

2022.09.21. 10:08

Mindenkit sokkolt: ezt a meglepő dolgot tette a királynő temetésén Meghan Markle

Sokak véleménye egyetlen szempillantás alatt változott meg Harry herceg feleségéről.

Fotó: AFP

Milliók követték figyelemmel II. Erzsébet temetését hétfőn. Az élő közvetítés során láthattuk a könnyfakasztó pillanatokat, amint a néhai uralkodót hosszas útvonalon keresztül kísérik utolsó útjára. A temetésen részt vett a királyi család valamennyi tagja, köztük a botrányos hercegi pár, Harry és Meghan is - írja a Bors.

A szemfüles nézők közül többen is megfigyelték a királyi család tagjait, kiderült például, hogy Katalin hercegné miért viselt gyöngyöket, és arra is fény derült, hogy pontosan mit sugdolózott Sarolta hercegnő a temetésen. 

A westminsteri apátság előtt is feltűnt egy különleges jelenet, amelyen együtt látható Kamilla királyné, Meghan Markle, Katalin hercegné, és a két gyermek, György herceg és Sarolta hercegné is. 

A kommentelők ezeken a képsorokon szúrták ki, amint Meghan szívmelengetően rámosolyog a kis Saroltára.

A hozzászólások egyhangúan kijelentették, hogy ez egy végtelenül kedves gesztus volt Harry feleségétől: többen is megjegyezték, hogy ennél jobban nem is tudta volna enyhíteni a kis hercegnő fájdalmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!