Bulvár-celeb

2022.10.08. 20:00

Ezt látni kell! Tükör előtt meztelenkedik az olasz focista brutálszexi magyar felesége

Varga Viki igencsak látványos módját választotta annak, hogy elmesélje, megnézte a Szöszi című botrányfilmet.

Forrás: Instagram

Túlságosan jó életrajzi játékfilm még nem készült Marilyn Monroe-ról, és a nézői visszajelzések szerint ez a trend a Szöszi című Netflix botrányfilmmel sem szakadt meg. Bár azt ki kell emelni, hogy akiknek tetszik, azok mesterműként imádják. És persze vannak sokan, akiket a címszereplőt alakító Ana de Armas meztelen és erotikus jelenetei győztek meg arról, hogy ennek a filmnek érdemes volt elkészülnie - írja a Ripost.

Az alkotás a jelek szerint Varga Vikinek tetszett, hiszen a világhírű magyar modell azonnal posztolt is az Instagramra, amint megnézte a Szöszit. Graziano Pellé olasz sztárfocista felesége egy pucér fürdőszobai fotót tett ki magáról, mondván, megihlette Marilyn. És való igaz, Viki ezen a képen nagyon is hasonlít a világ leghíresebb szőkéjére.


A fotó egyébként nem friss, 2019-ben készítette ezt a szexi sorozatot Vikiről Akram Soliman, de akár naponta is újra posztolhatja a győri bombázó, akkor sem fogjuk megunni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!