Bulvár-celeb

2022.11.04. 15:14

Ekkor derülhet ki az igazság az ufók létezéséről - megszólalt a szakértő

Egy törvény biztosítaná azok védelmét, akik beszámolnak az amerikai kormány ufo projektjeiről. Hamarosan mindenre fényt deríthet a kongresszus.

Forrás: Ripost

Fotó: Twitter

Egy szakértő szerit nemsokára tiszta vizet fog önteni a pohárba az amerikai kormány, és mindenről kitálalnak az ufók kapcsán.

 

A rejtélyről pedig nem is akárhol, hanem a Kongresszus előtt fogják lerántani a leplet. Egyes értesülések szerint, amikor beiktatják a nemzetvédelmi felhatalmazásról szóló törvényt, akkor az azonosítatlan légi- és tenger alatti jelenségekről (UAP) nyilvános meghallgatást fognak tartani.

 

A törvény biztosítani fogja az informátorok személyazonosságának védelmét. Így már fel is keresték az ufo tevékenységgel kapcsolatos bejelentőket. A megkeresettek között némelyikük jelentős mennyiségű információval rendelkezik a titkos UAP visszaszerzési és visszafejlesztési programokkal kapcsolatban, amelyeket állítólag maga a Kongresszus is ellenőrzött.

„Ami az ufók rejtélyét illeti, az Ezüstgolyó jön” – fogalmazott rejtélyesen Jeremy Corbell szakértő a The Sunnak.

 

„Abban a pillanatban, amikor a nyilvánosság megérti, hogy nemcsak hogy megszereztünk - egy nem emberi intelligencia által gyártott - űrhajókat, hanem azt is, hogy évtizedek óta próbáljuk visszafejteni ezt a technológiát... Pandora szelencéje végre kinyílik”

 

 - folytatta Jeremy, majd hozzátette: „Személyesen beszéltem számos olyan személlyel, akiknek szerepük volt ezekben az UFO programokban.”

Corbell megjegyezte, hogy mindig is féltek a megtorlástól, ha valaki elmerné mondani az igazságot, mivel a Védelmi Minisztériumon belül még idén is történt nyomásgyakorlás - idézi a lapot a Ripost.

 

 

Címkék#titkok#UFO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!