Bulvár-celeb

2023.01.31. 15:46

Botrány: édesanyja máris megtámadta Lisa Marie Presley végrendeletét

Bírósági beadványban támadta meg Priscilla Presley január közepén elhunyt lánya, Lisa Marie Presley végrendeletét - írta kedden a BBC online hírportálja.

Fotó: TIM SLOAN / AFP

Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya, aki maga is énekes és dalszerző volt, január 12-én, 54 éves korában halt meg egy Los Angeles-i kórházban néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték. Halálának okát még nem hozták nyilvánosságra.

A 77 éves Priscilla Presley színésznő, Elvis Presley hajdani felesége beadványában megkérdőjelezte lánya végrendeletének érvényességét, egész pontosan a végrendelet egy 2016-os keltezésű kiegészítését, 

amelyben Lisa Marie visszavonta, hogy halála esetén anyja rendelkezhessen vagyona felett, és helyette két gyermekét - Riley Keough-t és az azóta 2020-ban elhunyt Benjamin Keough-t - nevezte meg kedvezményezettnek. 

A beadványban arra hivatkoznak, hogy Priscilla Presley neve helytelenül van leírva, valamint - az ügyvédek által megfogalmazott érvelés szerint - a dokumentumon Lisa Marie Presley aláírása is "elüt a megszokott kézjegyétől". A kiegészítést továbbá nem tanúk vagy közjegyző jelenlétében írták alá.

Priscilla Presley állítása szerint csak lánya halála után értesült ennek a kiegészítésnek a létezéséről, és beadványában kéri a dokumentum semmissé nyilvánítását.

Borítókép: Lisa Marie Presley édesanyjával, Priscilla Presley-vel 2006-ban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!