Bulvár-celeb

2023.03.31. 20:35

Horrorlények okoztak pánikot: sokan azt hitték, megjöttek a földönkívüliek

Ijesztő felvételek láttak napvilágot, nem csoda, hogy kitört a pánik.

Óriási riadalmat okozott a dél-afrikai Fokföld-tartományhoz tartozó Still Bay környékén a tengerpartot ellepő, űrlényekre emlékeztető kreatúrák inváziója. A Világok háborúja című sci-fi film tripodjaira emlékeztető lényekről kiderült, hogy teljesen ártalmatlanok, és nem is maguktól kerültek a fövenyre.

A 62 éves dél-afrikai gazdálkodó, Jan Vorster valóságos tömeghisztériát váltott ki, amikor elpusztult növények tömegét helyezte el a Fokföld-tartományhoz (Western Cape) tartozó Still Bay homokos tengerpartján, hogy lefotózza ezeket.

 

 A különleges hatású fotók elkészítése céljából kitett, elszáradt növények ijesztő formavilága valósággal sokkolta az akcióról mit sem tudó környékbelieket 

 

– írja az Origo.

A hátborzongató növények úgy néztek ki,

mintha idegen űrlények másztak volna elő a tengerből. 

„Meglepett a reakció – nyilatkozta Jan Vorster, a földönkívülieket idéző fotók készítője a dél-afrikai Kennedy Newsnak. – Azt hittem, hogy az emberek jól fognak szórakozni ezen, de sokak komolyan vették a látványt” – fűzte hozzá. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!