Bulvár-celeb

2023.03.23. 11:05

Michael Jacksont meggyilkolták – ezt állítja egy híres rendőrorvos

Ed Winter több híresség rendkívüli halálát vizsgálta.

Fotó: AFP

Hetvenhárom éves korában, pénteken holtan találták otthonában a legnagyobb hollywoodi hírességek haláleseteivel foglalkozó halottkémet. Ed Winter többek között Michael Jackson, Whitney Houston és Paul Walker halálesetét is vizsgálta – írja a TMZ amerikai bulvárlap.

Winter többek között például Michael Jackson halálát is vizsgálta, ami azonnal gyanús lett számára. A lap úgy fogalmazott,

rögtön aggódni kezdett a megdöbbentően sok injekciós nyom miatt, amit Michael Jackson testén találtak.

Nem sokkal azután, hogy az énekes meghalt, a halottkém észrevette, hogy orvosa, Conrad Murray elhagyta az intézményt. Winter szerint egész egyszerűen megszökött. Végül Ed Winter írta alá a halotti anyakönyvi kivonatot.

Gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában bűnösnek mondta ki a Los Angeles-i bíróság esküdtszéke az 58 éves Conrad Murray-t, Michael Jackson orvosát. A sztár 2009 júniusában halt meg, egy erős altató túladagolása miatt. 

Winter nemcsak a kardiológusára, de Michael Jackson bőrgyógyászára, Arnold Kleinre is felfigyelt, aki szinte naponta táplálta hatalmas adag fájdalomcsillapítóval a sztárt. Rájött, hogy az énekesnek 19 álneve volt, így szerezte a gyógyszereket, orvosa segítségével – írja az Origo.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!