bosszú áldozata lett

2021.01.13. 19:32

Három éve hiába próbálja bebizonyítani, hogy nem halt meg

Egy 58 éves asszony három éve próbálja visszaszerezni az életét. A nőt bosszúból nyilvánították halottnak, azóta minden iratát bevonták, kikerült az összes állami rendszerből, így az egészségügyi ellátásból is.

Forrás: Bors / AFP

Az 58 éves fracia Jeanne Pouchain három éve próbálja a bíróság előtt bebizonyítani, hogy nem halt meg. 2017-ben ugyanis egy perben

halottnak nyilvánították annak ellenére, hogy a felperes nem mutatott be bizonyítékot arról, hogy tényleg meghalt volna.

Az asszonyt azért nyilvánították halottnak, mert korábban volt egy takarítócége, ahonnan 2004-ben kirúgta egyik alkalmazottját, aki kártérítést követelt tőle az elbocsájtás miatt.

Pouchain azonban nem fizetett, sőt, a bírósági levelekre sem válaszolt és a tárgyalásokra sem ment el.

Fotó: Bors / AFP

A felperes végül megelégelte azt, hogy nem kapja meg a neki megítélt 14 ezer eurót – kicsivel több, mint 5 millió forint – ezért 2017-ben azt állította, volt munkaadója feltehetően meghalt, ezért örökösei, fia és férje kötelessége megfizetni az őt megillető kártérítést – írja a Bors.

A bíróság egészen elképesztő módon anélkül nyilvánította halottnak Pouchaint, hogy bármilyen bizonyítékuk lett volna arról, hogy a tényleg meghalt.

Azóta az asszony, minden iratát bevonták, kikerült az összes állami rendszerből, így az egészségügyi ellátásból is. Most hiába próbálkozik bebizonyítani, hogy életben van, a bíróság úgy tűnik nem igazán tud mit kezdeni a faramuci helyzettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!