hoppá

2021.09.26. 13:53

Egymás után két este is piálás közben fotózták le Harry herceget

A sussexi hercegi pár néhány napot New Yorkban tölt, és Harry láthatóan kiélvezi a gyerekmentességet.

Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: Angela Weiss / AFP

Fotó: AFP

Háromnapos celebsimogatóra New Yorkba érkezett szerdán Harry és Meghan. A kirándulás alatt több eseményre is hivatalosak voltak, a fáradalmakat pedig a szállásukként szolgáló luxushotel bárjában pihente ki a herceg.

 

Első este Meghannal egyetemben iszogatott Misha Nonoo divattervezővel, aki anno az első vakrandijukat megszervezte. Valamint Nonoo férjével, Mikey Hess olajmágnással. A szemtanúk szerint a hercegi pár három órát töltött a bárban, és közben jó néhány martinit legurítottak.

Második este Harry már Meghan nélkül, a testőrei társaságában ment le a lakosztályukból a bárba, ahol egy ismeretlen házaspárral borozgatott.

Szóval Harry kiélvezi az apaságból való eltávot, hiszen a két gyereket nem vitték magukkal Los Angelesből – írja a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!