mindent kibeszélnek

2021.03.07. 10:05

Gyűrűzik a botrány: Katalin hercegnét és Kamillát vádolja Meghan Markle

Nem kizárt, hogy a házaspár körül végleg megfagy a levegő. Ez lenne a céljuk?

(FILES) In this file photo Britain's Prince Harry and wife Meghan arrive for a public walk at the Sydney Opera House in Sydney on October 16, 2018. - Britain's Prince Harry, who has blamed press intrusion for contributing to his mother Princess Diana's death in 1997, has told US chat show host Oprah Winfrey he was worried about history repeating itself. Harry and his wife Meghan Markle rocked Britain's monarchy with their shock announcement in January 2020 that they were stepping back from royal duties. CBS on February 28, 2021 released brief clips of an "intimate" interview with Winfrey about their lives which will air March 7. (Photo by DAN HIMBRECHTS / POOL / AFP)

Forrás: AFP / Dan Himbrechts

Fotó: AFP

Közeledik a várva várt Oprah interjú, melyben Meghan és Harry herceg őszintén beszél érzéseiről és a felvezető szerint sokkoló dolgokat oszt meg arról, hogyan bánt velük a közvélemény és a királyi család.

Az interjú kapcsán forrósodik a levegő a híres páros körül. Először azzal támadták őket, hogy akkor kerül adásba a botrányos interjú, amikor Fülöp herceg kórházban van, majd fény derült egy két évvel ezelőtti feljelentésre, melyben

Meghan-t azzal vádolták, hogy alkalmazottakat alázott meg. A hercegi pár ügyvédje szerint mindez egy lejárató kampány része.

A botrány tovább gyűrűzik, Meghan Katalin hercegnét, Kamilla hercegnét és Károly herceget vádolja, hogy ők szivárogtatták ki az ügyet a sajtónak. A suxessi hercegné tagadja a vádakat, sőt elszomorítja, hogy más emberek megszégyenítésével vádolják meg, amikor ő is többször zaklatások célpontjává vált és célja az áldozatok felkarolása – írja a Daily Mail nyomán a life.hu.

A Kensington palotából bejelentették, hogy soha nem látott vizsgálatot indítanak a vádak miatt. A jelentések szerint már legalább tíz királyi alkalmazott jelentkezett, hogy segítsék a vizsgálatot. Egy tegnap esti forrás a The Times-nak elmondta, hogy a palota nem dezinformációt áraszt és nem folytat semmiféle kampányt az interjú előtt, az állítások nyilvánvalóan nem tőlük származnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!