milyen szülő az ilyen?

2021.06.29. 18:20

Lemosható tetoválással fedte le kisfia sérüléseit a kegyetlen édesanya

Az utolsó pillanatig tagadta borzalmas tettét a szörnyeteg nő. Azonban az orvosszakértőket nem tudta meghazudtolni.

Forrás: Shutterstock

Egy Maine állambeli nő brutális kegyetlenséggel bánt mindössze hároméves kisfiával. Jessica Trefethent rendszeresen bántalmazta kisgyermekét, egészen addig, amíg egyszer túl nem lőtt a célon.

Vasárnap szállította kórházba a nő és édesanyja, Sherry Johnson a fiút. Az orvosoknak azt állították, hogy egy kutya megtámadta. Azt megelőzően pedig nyolcéves nővére is keményen megrugdosta. A vezető orvosszakértő azonban gyanút fogott, miután meglátta a súlyos sérüléseket.

Hiába küzdöttek az orvosok teljes erejükkel, nem tudták megmenteni a kisfiú életét.

A gyanakvó főorvos ezután elrendelte a boncolást. A halottkém megállapította, hogy a halál oka nem kutyatámadás, hanem többszörös tompa tárgy okozta ütés.

Zúzódásokat talált Maddox lábán, hasán és fején, részben gyógyuló horzsolásokat az arcán, amelyeket ideiglenes tetoválások fedtek, mély szöveti zúzódásokat a fenekén, belső vérzést a hasban, ami bélszakadásra utalt, vérző agysérülést és gerinctörést.

A halála így egyértelműen nem lehetett baleset. Sőt az a belső ajkait is horzsolások borították, továbbá három foga is hiányzott.

Utóbbi kapcsán a röntgenfelvételek azt mutatták, hogy Maddox felnőtt fogai még nem voltak olyan helyzetben, hogy ki tudták volna nyomni a tejfogait.

A nő mindent tagadott az orvosok és később a rendőrség előtt is. Állítása szerint fogalma sem volt, hogyan szerezte fia a sérüléseit, de azt igen, hogy gyermekei vadul és őrülten játszanak. Ráadásul, mint mondta, néhány nappal korábban leesett egy trambulinról, de akkor úgy tűnt, jól van.

A rendőrség kikérte a vezető orvosszakértő véleményét, aki azt mondta, hogy a fiú sérülései túl súlyosak voltak ahhoz, hogy azt a gyerekek játszadozása, a trambulinról való leesés vagy egy kutyatámadás okozhatta volna – írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!