Australian Open

2017.11.29. 10:47

Serena Williams és Szvetlana Kuznyecova játéka is kérdéses

Williams szeptemberben adott életet gyermekének, Kuznyecova pedig csuklóműtéten esett át nemrég.

Egyelőre még kérdéses, hogy pályára lép-e a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságon a női címvédő Serena Williams, aki szeptember elsején adott életet első gyermekének.

A 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes világsztár Serena Williams, Patrick Mouratoglou elmondása szerint edzésben van, és 2018-ban készen áll majd a játékra, ám, hogy már januárban így lesz-e, az csak később derül ki.

„Edz és kezd formába lendülni. Meglátjuk, a teste hogyan reagál, s milyen szintre ér el a közeljövőben, aztán meghozzuk majd a döntést az Australian Openről”

- mondta Mouratoglou, aki hamarosan csatlakozik a Floridában készülő tanítványához.

Erősen kétséges egyelőre a világranglistán 12. orosz Szvetlana Kuznyecova melbourne-i játéka is. A 32 éves teniszező november elején esett át csuklóműtéten.

A karrierje során egyesben eddig két Grand Slam-viadalon győztes játékos – aki párosban éppen Melbourne-ben nyert kétszer – egyelőre még azt sem tudja, mikor kezdheti újra az edzéseket, ezért úgy gondolja: nagyon valószínűtlen, hogy az év első GS-tornáján ott lesz majd a mezőnyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában