nba

2018.03.15. 08:50

Hosszabbításban győzött a Washington és a Sacramento

A Washington Wizards és a Sacramento Kings is hosszabbításban győzött az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA), szerdán.

WASHINGTON, USA - March 13: Washington Wizards Otto Porter Jr. (22) dunks the ball against the Minnesota Timberwolves at the Capital One Arena in Washington, USA on March 12, 2018. The Timberwolves came back from being behind at halftime to defeat the Wizards 116-111. Samuel Corum / Anadolu Agency

Forrás: AFP/ANADOLU AGENCY

Fotó: Samuel Corum

A fővárosiak már 20 pontos hátrányban is voltak Bostonban, mégis sikerült nyerniük a sok sérült miatt tartalékos Celtics otthonában.

A sacramentói De'Aaron Fox az utolsó másodpercben egyenlített, majd csapata a ráadásban nyert a Miami Heat ellen.

A címvédő Golden State Warriors elviselte sérült sztárja, a 30. születésnapját ünneplő Stephen Curry hiányát, és 117-106-ra verte a vendég Los Angeles Lakerst.

Az orlandói Jonathon Simmons egyéni csúcsnak számító 35 ponttal járult hozzá a Milwaukee Bucks elleni sikerhez, így csapatának megszakadt az öt vereségből álló sorozata.

Eredmények:

Orlando Magic-Milwaukee Bucks 126-117

Boston Celtics-Washington Wizards 124-125, hosszabbítás után

Sacramento Kings-Miami Heat 123-119, hosszabbítás után

Golden State Warriors-Los Angeles Lakers 117-106

Borítókép: AFP PHOTO / Anadolu Agency / Samuel Corum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában