Miami tenisztorna

2018.03.30. 21:44

Isner megállította Del Potrót

John Isner két szettben legyőzte Juan Martín del Potrót, s ezzel bejutott a döntőbe a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfiversenyében.

Az ötödik helyen kiemelt, 29 éves argentin játékos ezt megelőzően 15 meccset nyert sorozatban, az acapulcói és az Indian Wells-i versenyen is diadalmaskodott, ezúttal azonban nem bírt 206 centi magas, 32 esztendős riválisával, aki szokásához híven nagyszerűen adogatott.

Az első szettet mindössze 27 perc alatt nyerte meg a hazai közönség előtt játszó Isner, s bár a másodikban a fáradtan mozgó Del Potro már jobban tartotta vele a lépést, végül a rövidítésben ezt is hozta, s ezzel 1 óra 25 perc alatt az övé lett a mérkőzés.

A 14.-ként rangsorolt Isner – aki hétfőtől várhatóan a legjobb tíz közé kerül a világranglistán – a spanyol Pablo Carreno Busta és a német Alexander Zverev párharcának továbbjutójával játszik majd a fináléban.

Eredmény:

férfiak, 8,6 millió dollár (2,16 milliárd forint) összdíjazás:

elődöntő:

Isner (amerikai, 14.)-Del Potro (argentin, 5.) 6:1, 7:6 (7-2)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában