bayern münchen

2018.04.27. 18:51

Heynckes biztos Boateng vb-jében

Edzője, Jupp Heynckes szerint Jérome Boateng felépül az oroszországi labdarúgó-világbajnokság rajtjára.

Bayern Munich's German head coach Jupp Heynckes(L) taks to Bayern Munich's German defender Jerome Boateng during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between FC Bayern Munich and Sevilla FC on April 11, 2018 in Munich, southern Germany. / AFP PHOTO / John MACDOUGALL

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: John Macdougall

A Bayern München 29 éves, világbajnok hátvédjét a Real Madrid elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő 34. percében le kellett cserélni, mert combizomsérülést szenvedett. A sajtó akkor négy-hat kihagyást prognosztizált, s azt írta: akár a játékos vb-részvétele is veszélybe kerülhet.

„A világbajnokság abszolút nincs veszélyben”

- mondta pénteken Boatengre utalva Heynckes. „Éppen ellenkezőleg, Jérome szinte biztosan ott lesz a tornán. Már jóval előtte edzhet, már a szezon vége előtt” – tette hozzá.

A vb június 14-én rajtol, a címvédő németek az F csoportban a Koreai Köztársasággal, Mexikóval és Svédországgal találkoznak.

Borítókép: AFP PHOTO / John Macdougall

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában