NBA

2018.04.02. 11:17

Megszakadt a ligaelső Houston sorozata

A ligaelső Houston 11 győzelem után kikapott San Antonióban az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján.

A mezőnyből csak 33,8 százalékkal dobó Rockets ásza, a mesterlövészek rangsorát 31 pontos átlaggal vezető James Harden ezúttal 25 pontig jutott.

A címvédő Golden State főként a harmadik negyedben bemutatott 17-2-es roham révén verte meg a vendég Phoenixet. A 29 pontos Kevin Durant vezette oaklandiek három vereség után nyertek újra hazai pályán, ilyen rossz sorozatra négy éve nem volt példa a bajnokcsapatnál. A 19/59-es győzelmi mérleggel sereghajtó Phoenix egyhuzamban 15-ödször kapott ki.

A tavaly nagydöntős Cleveland az utolsó negyedben egy 13-0-ás szériával gyűrte le a Dallast, a Cavs sztárja, LeBron James 16 ponttal, 13 lepattanóval és 12 gólpasszal szezonbéli 17. tripla dupláját érte el. A Cleveland ezzel együtt már csak legfeljebb harmadikként juthat tovább keleten az április 14-én elrajtoló rájátszásba.

A nap meccsén a Denver hosszabbítás után verte odahaza a Milwaukeet, miután a negyedik játékrészben 18 pontos hátrányból állt fel. A Nuggetsben a szerb Nikola Jokic 35 ponttal remekelt, és ugyanennyit gyűjtött a túloldalon Jabari Parker is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában