csodás karrier

2018.04.11. 06:00

Narcisse befejezi a kézilabdát

Az idény végén visszavonul a francia kézilabda-válogatottal kétszeres olimpiai, négyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Daniel Narcisse.

(FILES) In this file photo taken on January 13, 2017 France's centre back Daniel Narcisse jumps to shoot during the 25th IHF Men's World Championship 2017 Group A handball match Japan vs France at the Parc des Expositions in Nantes. Double Olympic champion and quadruple world champion with the France team Daniel Narcisse will end his career at the end of the season with Paris SG, AFP reports on April 10, 2018. / AFP PHOTO / LOIC VENANCE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Loic Venance

A 38 éves játékos, aki több mint 300 alkalommal szerepelt a nemzeti együttesben, a válogatottól tavaly májusban elköszönt, kedden viszont azt is bejelentette, hogy klubkarrierjét is befejezi.

A mostani idényre még két nagy célja van: ötödször szeretne francia bajnokságot nyerni, a negyediket jelenlegi csapatával, a Paris Saint-Germainnel, amely még a régóta álmodott BL-címért is harcban áll.

A bajnokságban az utolsó mérkőzését május 31-én a Chambéry ellen játssza, amelyben első sikereit aratta. Huszonegy évesen azzal a csapattal lett először francia bajnok 2001-ben.

Az irányító kétszer nyert Bajnokok Ligáját a német THW Kiel csapatával.

A párizsiak honlapján Narcisse elmondta, visszavonulása után is a klubnál marad, de azt még nem tudja, hogy a szakmai stáb tagja lesz-e vagy más szerepkörben számítanak rá.

Borítókép: AFP PHOTO / Loic Venance

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában