nagyon súlyos

2018.05.04. 10:04

Koscielny lemarad a vb-ről

Minden bizonnyal elszakadt Laurent Koscielny Achilles-ina a csütörtök esti Atlético Madrid-Arsenal mérkőzésen, ezért a francia válogatott hátvédnek ki kell hagynia a június 14-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságot.

MADRID, SPAIN - MAY 03: Laurent Koscielny of Arsenal is seen after he was injured during the UEFA Europa League semi final return match between Atletico Madrid and Arsenal at Wanda Metropolitano Stadium on May 03, 2018 in Madrid, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency

Forrás: AFP/Anadolu Agency

Fotó: Burak Akbulut

Az Európa-liga-elődöntő visszavágójának tizedik percében a csapatkapitány a földre került, és komoly fájdalmak közepette hordágyon hagyta el a pályát. Az eset teljesen vétlen helyzetben történt, fizikai kontaktusról szó sem volt.

„Nagyon úgy néz ki, hogy elszakadt az Achillese, de óvatosnak kell lennünk. Az alapos vizsgálatok után többet tudunk majd, ha viszont tényleg szakadás, akkor elszálltak az esélyei a világbajnokságra.

Bízhatunk a csodában, de az első jelek nem tűnnek biztatónak”

- nyilatkozta a meccs utáni sajtótájékoztatón Arséne Wenger vezetőedző.

Az 51 válogatottságnál járó Koscielny korábban már bejelentette, hogy a világbajnokság után nem lép pályára nemzeti színekben.

Mivel az 1-1-re végződött első mérkőzés után a visszavágót 1-0-ra az Atlético Madrid nyerte, bejutott a május 16-án sorra kerülő lyoni döntőbe, ahol az Olympique Marseille lesz az ellenfele.

Borítókép: a fájdalom pillanatai

AFP / ANADOLU AGENCY / Burak Akbulut

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában