Sérülés

2018.06.24. 07:10

A német játékosnak eltört az orra

Sebastian Rudyt a svédek elleni szombati mérkőzésen rúgták meg véletlenül. Nehezen kap levegőt, de komoly fájdalmai nincsenek.

Sebastian Rudy (Germany) injured on ground, team doctor Dr. med. Hans-Wilhelm Mueller-Wohlfahrt (DFB) with him. GES / Football / World Championship 2018 Russia: Germany - Sweden, 23.06.2018 GES / Soccer / Football / Worldcup 2018 Russia: Germany vs Sweden, Sochi, June 23, 2018 | usage worldwide

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának második fordulójában rendezett Svédország-Németország mérkőzésen Sebastian Rudyt, a német válogatott középpályását le kellett cserélni, ugyanis nem szándékosan arcon rúgta egy svéd játékos. Mivel erősen vérzett, le kellett cserélni, helyére Ilkay Gündogan állt be.

Sebastian Rudy a stadionból távozva újságíróknak elmondta, vasárnap röntgenvizsgálat vár rá, hogy megállapítsák, milyen komoly a sérülése. Mint mondta, abban reménykedik, hogy a Dél-Korea elleni szerdai kazanyi összecsapáson pályára léphet.

A címvédő Németország drámai küzdelemben, Toni Kroos 95. percben lőtt szabadrúgásgóljával 2-1-re legyőzte Svédországot, és ezzel a saját kezébe került a sorsa, amely a dél-koreaiak elleni utolsó mérkőzésen dől el.

Borítókép: Sebastian Rudy és az orvosi stáb.

Forrás: AFP / Thomas Eisenuth / Ges-Sportfoto/ dpa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában