premier league

2018.06.14. 14:06

Emery éppen Guardiola ellen mutatkozhat be a padon

Az Arsenal új vezetőedzője, Unai Emery a lehető legnehezebb rivális ellen mutatkozhat majd be az angol labdarúgó Premier League-ben, a sorsolás szeszélye folytán ugyanis csapata a címvédő Manchester Cityvel játszik a 2018/19-es szezon nyitányán.

Paris Saint-Germain's Spanish headcoach Unai Emery reacts during the French L1 football match between Caen (SMC) and Paris (PSG) on May 19, 2018, at the Michel d'Ornano stadium, in Caen, northwestern France. / AFP PHOTO / CHARLY TRIBALLEAU

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Charly Triballeau

A meccsre augusztus 11-én kerül sor Londonban. A folytatás sem ígérkezik könnyűnek, a második fordulóban ugyanis a fővárosi rivális Chelsea otthonában szerepelnek az Ágyúsok. Emery a 22 év után távozott Arsene Wengert követte az együttes kispadján.

A Bajnokok Ligája-döntős Liverpool a Manuel Pellegrini irányította West Ham United ellen kezdi a PL-idényt, míg a bajnoki ezüstérmes Manchester United első ellenfele – otthon – a Leicester City lesz.

Az előző szezonban harmadik Tottenham Hotspur a Newcastle United vendégeként kezd, és a tervek szerint csak szeptember közepén – a Liverpool elleni rangadón – játszik majd először új arénájában. Addig továbbra is a Wembley Stadion lesz az otthona.

Borítókép: AFP PHOTO / Charly Triballeau

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában