reptéri lopás

2018.06.04. 20:57

Kanu a vb-re igyekszik, nagyon sok pénze bánja

Komoly összeget loptak el az oroszországi világbajnokságra érkező Nwankwo Kanutól, a nigériaiak korábbi futballsztárjától.

5518907 03.06.2018 Nigeria’s Nwankwo Kanu greets fans before a friendly match between Russia Legends and FIFA Legends at the World Cup football park in Kaliningrad, Russia, on Sunday, June 3, 2018. The World Cup 2018 will start on June 14 and take place in 11 cities across Russia. Igor Podgornyi / Sputnik

Forrás: AFP/Sputnik

Fotó: Igor Podgornyi

A 41 éves ex-játékos Londonból repült Moszkva érintésével Kalinyingrádba, ahol hazája válogatottja első csoportmérkőzését vívja majd 16-án a horvátok ellen. Csakhogy amikor leszállt a balti kikötővárosban, észrevette, hogy poggyászából hiányzik 11 ezer dollár (3 millió forint).

A moszkvai rendőrség két csomagrakodó munkást őrizetbe vett, mivel vélhetően ők károsították meg Kanut az átszállásnál a seremetyevói légikikötőben.

Az olimpiai bajnok csatár 2012-ben, 86-szoros válogatottként vonult vissza. Klubszinten szerepelt az Ajaxban, az Internazionaléban, az Arsenalban, a West Bromwich Albionban és a Portsmouth-ban.

Borítókép: AFP / Sputnik / Igor Podgornyi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában